Om Social Cleaning

Social Cleaning er en seriøs og veletableret virksomhed, der altid har miljøet og menneskerne i tankerne, også deraf navnet er opstået.

Siden begyndelsen har vi prioriteret at levere rengøringsydelser af høj kvalitet til private og offentlige virksomheder, som prioriterer kvalitet og ordentlige forhold.

Desuden ønsker vi at være den foretrukne arbejdsgiver i branchen. Vi har stor fokus på medarbejderes motivation og uddannelse, da det er med til at sikre en stabil kvalitetsservice.

Social bæredygtig

Vores mission er at hjælpe mangfoldigheden og give nogle gode og ordentlige forhold, til dem som har sværest ved at etablere sig og skabe en hverdag i Danmark. I den forbindelse har vi etableret et tæt samarbejde med de lokale kommuner og center for integration, hvor vi sammen både kan give medarbejderne en uddannelse, danskundervisning og et fast arbejde.

Vi har en klar holdning om at tilfredse og glade kollegaer, er vejen frem til en succesfuld virksomhed, da vi med glade og motiverede kollegaer, kan sikre os at der leveres en høj kvalitet hos vores kunder.

Grøn rengøring

Vi er konstant på udkig efter forbedringsområder, måder vi kan optimere vores arbejdsmetode og samtidig skåne miljøet på bedste vis – Vi bruger kun svanemærkede og – eller plantebaserede produkter.

Ved indgåelse af samarbejde med Social Cleaning, kan I være sikre på at I har valgt et professionelt firma, der arbejder systematisk og struktureret, har miljøet i tankerne og et firma der passer på sine ansatte. I kan altid forvente at møde et venligt og motiveret team, som er stolte af deres arbejde og gør deres absolut bedste, for at I møder ind til en ren arbejdsplads og ikke mindst et sundt og kemineutralt arbejdsmiljø.

Samarbejdspartnere