Erhvervsrengøring

Indeklimaet på f.eks. kontorer, er noget som påvirker medarbejdernes velvære og produktivitet enormt meget i hverdagen. Der er flere ting som kan påvirke indeklimaet, såsom støv, bakterier og de rengøringsmidler der bliver anvendt. Derfor har vi hos Social Cleaning valgt at benytte os af markeds bedste produkter inden for rengøringsmidler, hvilket vil sige at vi kun benytter os af svanemærkede- og plantebaserede produkter. Derved kan vi sikre os at vores kunder møder ind til et rent, allergivenligt og ikke mindst, et kemineutralt indeklima.

Vi tilbyder erhvervsrengøring til:

  • Kontorer
  • Institutioner
  • Butikker
  • Lagerbygninger
  • Klinikker
  • Restauranter

Kvalitet og seriøsitet hos Social Cleaning.

Korrekt rengøring er vigtig, det gælder både anvendelse af rengøringsmidler, doseringer og især også grundighed. Hos Social Cleaning er vores professionelle medarbejdere erfarne og sørger også altid for at være up to date i forhold til benyttelse af vores nye produkter.

Alle vores kunder er vigtige for os og det skal være nemt for jer som kunde at komme i kontakt med os. Derfor sørger vi også for at I har én fast kontaktperson, i forbindelse med alle vores ydelser.

Erhvervsrengøring som I ønsker det.

Søger I en leverandør der kan opfylde jeres ønsker og behov?

Hos Social Cleaning er kunden i fokus, så derfor ønsker vi også at høre hvad jeres behov og forventninger er til den daglige rengøring, så vi sammen kan få skræddersyet den helt optimale løsning netop for jer.

Kvalitetssikring

Det kræver både tid og kan være svært for en virksomhed, at skulle tjekke kvaliteten på rengøringen. Når I indgår samarbejde med Social Cleaning, garanterer vi et tilfredsstillende resultat. Vi udfører løbende kvalitetskontrol med jævne mellemrum hos alle vores kunder, helt uden varsling og uden vores ansatte ved hvor og hvornår – dette gør vi ikke fordi vi ikke har tillid til vores ansatte, men fordi vi ønsker at der altid er den højeste kvalitet på vores arbejde og derved kan opbygge et tillidsfuldt og langvarigt samarbejde med vores kunder.